Zakelijke mobiele telefonie

Zakelijke mobiele telefonie is voor veel bedrijven onmisbaar. Je wil er daarom zeker van zijn dat jouw medewerkers optimaal bereikbaar zijn, het abonnement aansluit op het gebruik en dat je uiteraard niet te veel betaalt. Met maatwerkoplossingen en aantrekkelijke abonnementen helpen wij bedrijven om hun zakelijke mobiele telefonie zo optimaal mogelijk in te richten. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat telecomdiensten jouw bedrijf moeten ondersteunen en dat telefoonabonnementen jou of je medewerkers geen tijd en energie mogen kosten.

Zakelijke mobiele telefonie is voor veel bedrijven onmisbaar

Zakelijke telefoonabonnementen vergelijken

De wildgroei aan telecomproviders en zakelijke mobiele abonnementen maakt het lastig om een goede vergelijking en de juiste keuze te maken. Hoeveel GB’s hebben mijn medewerkers nodig, moeten mijn medewerkers ook buiten Europa bellen en mogen mijn medewerkers hun zakelijke mobiele telefoon ook privé gebruiken? Dit zijn zomaar wat vragen waar je als organisatie mee zit op het moment dat je zakelijke telefoon abonnementen gaat vergelijken. Alpha Telecom is gespecialiseerd in mobiele telefonie en kent de telecommarkt als geen ander. Op basis van de behoeften en wensen van jouw organisatie gaan wij op zoek naar het meest optimale zakelijke mobiele telefoonabonnement voor jouw organisatie.

Zakelijke mobiele telefonie op maat

Als onafhankelijk partner van KPN, Telfort en Tele2 ben je bij Alpha Telecom verzekerd van een stabiel netwerk met landelijk bereik. Wij vergelijken bij deze providers de verschillende mogelijkheden en selecteren het abonnement dat het beste aansluit op de telefoniebehoefte van jouw organisatie. In de meeste gevallen levert dit ook een aanzienlijke kostenbesparing op. Bij onze selectie houden we altijd rekening met de toekomst van jouw organisatie. Het is belangrijk dat de telefoniediensten eenvoudig uit te breiden zijn op het moment dat je bedrijf groeit. Ben je het eens met onze selectie? Dan regelen we de overstap en zorgen we ervoor dat iedereen zo snel mogelijk aan de slag kan met het nieuwe mobiele abonnement. Maak je ook gebruik van vaste telefonie van Alpha Telecom? Dan zorgen we ervoor dat de mobiele telefoons worden geïntegreerd in jullie vaste netwerk.

Zakelijke mobiele devices

Bij een mobiel abonnement hoort natuurlijk ook een mobiele telefoon of tablet. Alpha Telecom levert diverse mobile devices van verschillende merken – zoals Apple en Samsung – tegen aantrekkelijke tarieven. Beschikken jullie al over voldoende mobiele apparaten, maar hebben jullie geen inzicht in het beheer en de veiligheid van deze apparaten? Mobile Device Management helpt om grip te krijgen op het beheer, de beveiliging en de distributie van alle mobiele apparaten die binnen jouw bedrijf in omloop zijn.

Waarom Alpha Telecom?

  • Mobiele abonnementen op maat
  • Besparen op je zakelijke telefoniekosten
  • Sim only of in combinatie met een smartphone of tablet
  • Inzicht in het verbruik en de kosten van je medewerkers
  • Eén aanspreekpunt voor alle telecomdiensten
  • Betrouwbaar netwerk van KPN, Telfort of Tele2

Zakelijk mobiel bellen met Alpha Telecom

Ben je op zoek naar de beste oplossing op het gebied van mobiele telefonie voor jouw bedrijf? Met de abonnementen van Alpha Telecom ben je verzekerd van een optimale bereikbaarheid, goede service en profiteer je in veel gevallen van een fikse kostenbesparing. Doe onze telecomscan of neem direct contact op via 088 – 34 34 000. Uiteraard kun je ons ook mailen: info@alphatelecom.nl