Vast mobiel integratie

Vind jij het belangrijk dat je medewerkers ook op externe locaties bereikbaar zijn op het vaste nummer van jullie bedrijf? Dan is een vast mobiel integratie een geschikte oplossing. Met een vast mobiel integratie worden de vaste en mobiele telefonie van jouw bedrijf gekoppeld in één omgeving. Een vast mobiel integratie werkt samen met de cloud telefooncentrale van VoIP telefonie. Hierdoor beschik je op je mobiele telefoon over alle functies van de vaste telefoon. Een vast mobiel integratie geeft medewerkers de vrijheid om flexibel te werken en zorgt ervoor dat ze overal en altijd bereikbaar zijn. Ongeacht locatie of apparaat.

Meld je aan voor een vrijblijvende telecomscan!

Vast en mobiel bellen integreren

Vaste en mobiele telefonie integreren is snel geregeld. Onze medewerkers stellen de cloud telefooncentrale volledig voor jouw bedrijf in, zodat jij en je medewerkers direct kunnen bellen. Wil je bepaalde zaken aanpassen of uitbreiden? Geen probleem, via jullie eigen dashboard kun je gemakkelijk wijzigingen aanbrengen . De vast mobiel integratie van Alpha Telecom is een zakelijke communicatieoplossing die werkt op basis van VoIP telefonie. Is jouw bedrijf nog niet overgestapt op VoIP telefonie? Bekijk dan onze pagina over vaste telefonie en ontdek de voordelen van hosted voice.

Waarom Alpha Telecom?

  • Expert op het gebied van telecom
  • Maatwerkoplossingen
  • Altijd bereikbaar voor service en vragen
  • Eén aanspreekpunt voor alle telecomdiensten
  • Onafhankelijk partner met KPN, Telfort en Tele2

De voordelen van een vast mobiel integratie

Altijd en overal bereikbaar
Of je nu buiten de deur bent of op kantoor zit, met een vast mobiel integratie ben je altijd en overal bereikbaar op het vaste nummer van je bedrijf.

Professioneel imago
Een vast zakelijk telefoonnummer straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Klanten, leveranciers en partners kunnen jouw bedrijf altijd op het vaste nummer bereiken.

Cloud telefooncentrale
Dankzij de cloud telefooncentrale beschik je over diverse handige functionaliteiten, zoals mobiel doorverbinden, geavanceerde routering, een centrale voicemail, beschikbaarheidsplanning en meer.

Gratis onderling bellen
Met een mobiel vast integratie bellen collega’s onderling gratis. Dit geldt zowel voor vast naar vast, mobiel naar vast (en andersom) en mobiel naar mobiel.

Eén factuur
Wanneer je zowel mobiele als vaste telefonie afneemt, ontvang je één overzichtelijke factuur met daarop al jouw telecomdiensten. Daarnaast heb je 24/7 inzicht in je verbruik en kosten via je eigen online dashboard.

Werkt op iedere mobiele telefoon
Een vast mobiel integratie werkt op iedere mobiele telefoon. Je hebt geen aparte app nodig om te kunnen bellen met je vaste nummer. Dat is wel zo gemakkelijk.

Vast mobiel integratie via Alpha Telecom

Ben je benieuwd wat de specifieke voordelen van een vast mobiel integratie zijn voor jouw bedrijf? Of wil je meer weten over de telecomdiensten van Alpha Telecom? Bel ons op 088 – 34 34 000 of stuur een email naar info@alphatelecom.nl. Liever direct een voorstel? Vul dan onze telecomscan in en wij gaan op zoek naar de beste telecomoplossing voor jouw bedrijf.