Zakelijke vaste telefonie

Vaste telefonie is vandaag de dag nog steeds een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor bedrijven. Waar men het vroeger gewoon had over telefonie, hoor je tegenwoordig allerlei verschillende termen, zoals VoIP bellen, cloud telefonie en hosted voice. Al deze begrippen komen op hetzelfde neer: bellen via het internet. Bij deze wijze van zakelijke telefonie maak je gebruik van een online telefooncentrale met uitgebreide mogelijkheden en voordelen. Alpha Telecom is gespecialiseerd in zakelijke telecom voor mkb-bedrijven en biedt complete en voordelige telecomoplossingen.

Bellen via het internet

Overstappen van ISDN naar VoIP

Het grootste gedeelte van de Nederlandse bedrijven belt al via VoIP (Voice over IP). Dat is een slimme zet, want ISDN stopt dit jaar. Is jouw bedrijf nog niet overgestapt? Dan heb je nog tot 1 september 2019 om dit te doen. Ondanks dat overstappen noodzakelijk is, biedt het ook veel voordelen. VoIP telefonie is namelijk een stuk flexibeler, betrouwbaarder en eenvoudiger dan de traditionele vorm van zakelijke telecom. Daarnaast levert de overstap van ISDN naar VoIP in veel gevallen ook een kostenbesparing op.

Zakelijke telefonie: VoIP

De overstap van vaste telefonie naar VoIP telefonie is snel, voordelig en brengt vele handige extra’s met zich mee. Samen bepalen we jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden op het gebied van zakelijke telefonie voor jouw bedrijf. Wil je bijvoorbeeld graag het huidige telefoonnummer behouden, hoeveel aansluitingen zijn er nodig en zijn er voldoende VoIP toestellen? De installatie is binnen een aantal uur geregeld. Onze medewerkers stellen de cloud telefooncentrale in, koppelen alle apparatuur en geven uitleg over het online dashboard. Zo kunnen jullie gelijk weer aan de slag. Na de installatie staan we altijd klaar voor vragen en service.

Waarom Alpha Telecom?

  • Expertise op het gebied van telecom
  • Totaaloplossingen die meegroeien
  • Altijd optimaal bereikbaar
  • Eén aanspreekpunt voor alle telecomdiensten
  • Onafhankelijk partnership met KPN, Telfort en Tele2

De voordelen van VoIP telefonie

Online telefooncentrale
VoIP telefonie wordt volledig gehost in de cloud. Er is dus geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Via de online telefooncentrale regel je eenvoudig alles rondom de telefonie van jouw bedrijf.

Optimale bereikbaarheid
VoIP biedt een stabiele belverbinding en een optimale bereikbaarheid. Met uitgebreide functionaliteiten – zoals automatisch doorschakelen, een wachtrij en een onbeperkt aantal gelijktijdige gesprekken – mis je nooit meer een telefoontje.

Voordelig
Dankzij de lage investeringskosten en aantrekkelijke tarieven is VoIP bellen een voordelige optie voor mkb-bedrijven.

Toekomstgericht
Hosted VoIP is zeer gemakkelijk uit te breiden en groeit mee met jouw organisatie. Heb je meer aansluitingen nodig? Binnen de online telefooncentrale voeg je eenvoudig nieuwe medewerkers toe.

Eenvoudige integratie
VoIP telefonie is eenvoudig te integreren met verschillende apparaten. Bel via een VoIP-toestel, je computer of bijvoorbeeld het CRM systeem. Daarnaast is de online telefooncentrale eenvoudig te koppelen aan je mobiele telefoon. Hierdoor ben je ook buiten de deur altijd op je vaste nummer bereikbaar.

Vast zakelijk bellen met Alpha Telecom

Alpha Telecom Nijmegen denkt graag mee over de beste vaste telefonie van jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden van VoIP? Doe onze telecomscan en wij gaan direct met een voorstel aan de slag. Wil je liever gelijk een afspraak maken? Bel ons op 088 – 34 34 000 of stuur een e-mail naar info@alphatelecom.nl.