Zakelijk internet

Het is van groot belang dat je als bedrijf kunt vertrouwen op een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Alpha Telecom levert zakelijk internet aan mkb-bedrijven en regelt de overstap en installatie. Als onafhankelijk partner van KPN, Telfort en Tele2 ben je bij Alpha Telecom verzekerd van een krachtig netwerk met hoge internetsnelheid. Daarnaast hebben wij dankzij onze samenwerking met telecomproviders extra voordelige tarieven waardoor een overstap in veel gevallen een fikse kostenbesparing oplevert.

Verzekerd van een krachtig netwerk met hoge internetsnelheid

Het beste en snelste internetabonnement

Zakelijke gebruikers stellen hogere eisen aan hun internetverbinding dan consumenten. Standaard alles-in-een-pakketten zijn in de meeste gevallen dan ook niet de beste optie voor bedrijven. Veel bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van een goede internetverbinding. Denk bijvoorbeeld aan telefonie, pinnen, de beveiliging van je pand, softwarepakketten, cloud oplossingen en meer. Als ondernemer moet je daarom kunnen vertrouwen op een goede verbinding met hoge snelheid en voldoende capaciteit. Bovendien moet het abonnement gemakkelijk met je mee kunnen groeien. Allemaal zaken waar Alpha Telecom je persoonlijk over adviseert. Het is ons doel om jou de allerbeste telecomoplossing te bieden, waarbij we desgewenst niet alleen kijken naar zakelijk internet, maar ook naar vaste en mobiele telefonie.

Installatieservice

Het selecteren van het beste internetpakket voor jouw bedrijf is stap 1. Stap 2 is ervoor zorgen dat iedereen gebruik kan maken van de internetverbinding. Alpha Telecom regelt dan ook niet alleen de administratieve overstap, maar zorgt er ook voor dat de internetverbinding wordt aangesloten op het bestaande netwerk . Kortom, wij zorgen ervoor dat alle medewerkers en systemen direct online zijn en een zo kort mogelijk downtime hebben. Wil je daarnaast je WiFi netwerk verbeteren of extra internetaansluitingen creëren? Geen probleem, wij helpen je graag verder met advies, apparatuur, montagewerkzaamheden en ICT diensten.

Waarom Alpha Telecom?

  • Het beste internetabonnement voor jouw bedrijf
  • Overstappen zonder zorgen of gedoe
  • Scherpe tarieven
  • Altijd inzicht in het verbruik en de kosten
  • Eén aanspreekpunt voor alle telecomdiensten
  • Partner met KPN, Telfort en Tele2

Zakelijk internet van Alpha Telecom

Wanneer je bedrijfsresultaat afhangt van een goede internetverbinding, wil je alleen het allerbeste. Alpha Telecom selecteert het meest optimale zakelijke internetabonnement voor jouw organisatie en biedt een uitstekende Service Level Agreement (SLA). Ben je benieuwd wat Alpha Telecom voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op via 088 – 34 34 000 of stuur een email naar info@alphatelecom.nl. Je kunt natuurlijk ook direct onze telecomscan invullen. Dan gaan wij direct voor jou aan de slag!