Over Alpha Telecom

Als specialistische telecompartner zorgt Alpha Telecom ervoor dat jouw bedrijf altijd én overal zo optimaal mogelijk bereikbaar is. Voor ons is telecom een vak apart. Een vak dat wij volledig verstaan. Wij geloven namelijk niet in standaard alles-in-een-abonnementen, ingewikkelde contracten en technische praatjes. Daarom bieden wij alleen op maat gemaakte telecomoplossingen aan. Oplossingen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf altijd bereikbaar is, oplossingen die met jouw bedrijf meegroeien en oplossingen die jou en je medewerkers geen onnodige tijd en energie kosten.

Bereikbaarheidsoplossingen op maat

Onze bereikbaarheidsoplossingen worden volledig op de behoeften en wensen van jouw bedrijf afgestemd. We adviseren je daarbij over de verschillende mogelijkheden en extra’s. Binnen onze telecomoplossingen bieden wij VoIP telefonie, mobiele telefonie, zakelijk internet en mobile device management aan. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles met elkaar verbonden is en optimaal functioneert. Hierbij kijken we niet alleen naar de huidige situatie van jouw bedrijf, maar ook naar jullie groeiplannen. We richten de telecom omgeving zodanig in dat deze gemakkelijk uit te breiden is. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst. Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van een kwaliteitsnetwerk. We werken namelijk uitsluitend met een aantal geselecteerde Nederlandse providers. Op basis van jullie behoeften en gebruik selecteren wij bij deze providers het abonnement dat het beste op jullie wensen aansluit. Vaak levert zo’n overstap ook nog een aanzienlijke kostenverlaging op. Dat is dus betere telecom én een lagere maandelijkse factuur!

Telecomscan laten uitvoeren
Tonny Kuperus

Tonny Kuperus, eigenaar Alpha Telecom

“De afgelopen 15 jaar heb ik voor verschillende grote telecom- en IT-bedrijven gewerkt en ontzettend veel geleerd over de telecommarkt. Het viel mij op dat er vaak niet op een juiste manier met klanten wordt gecommuniceerd. Telecom is een technisch product met duizend-en-een mogelijkheden, maar voor een ondernemer of bedrijf is telecom een middel om met klanten te communiceren. In 2018 ben ik Alpha Telecom gestart vanuit de overtuiging dat telecom een oplossing is en niet zomaar een zakelijke dienst. Telecom biedt namelijk pas echt meerwaarde als het volledig is afgestemd op het bedrijf. Om die meerwaarde te bieden, moet je de klant centraal stellen. Wij verkopen daarom ook geen kant-en-klare telefonie- of internetabonnementen, maar oplossingen voor bereikbaarheid. En zo’n oplossing is voor ieder bedrijf anders.”

Partners

Vrijblijvende telecomscan?